Stella starttasi tänään kaksi kertaa maxi-2:ssa Liedossa TSAUn kisoissa.

Molemmat radat olivat tosi helppoja ja siksipä harmittaa molemmissa saatu hylly.

Ekalla radalla koira kulki kuin unelma. Varoin niin paljon vasemman puolikaaren malliin aseteltujen hyppyjen jälkeen menoa putken "väärään" päähän, että aloitin herätekomennon Sssssstella himpun verran liian aikaisin. Koira totteli ja tuli kaaren viimeisen hypyn ohi kohti putkea. Huomasin tilanteen heti, mutta päätin ottaa hyllyn ja ohjasin sen putkeen. Hylly tai muu kuin 0 - ihan sama! Loppurata meni myös hyvin.

Toiseen starttiin mennessä olin saanut mojovan päänsäryn ja olin auringossa istumisesta itse ihan piipussa. Ei ole tottunut tänä kesänä tuollaisiin helteisiin. Koira oli skarppina, minä en, niinpä sekoiltiin heti 2. ja 3. esteen välisellä osalla ja muutoinkin koko rata oli fiasko. Olisi pitänyt istua varjossa!

Pommi oli mukana taas saamassa vieraskontakteja. Sen kanssa on ihan helppo olla väkijoukossa. Se ottaa kontaktia ihmisiin rohkeasti ja istuu rapsuteltavanakin. Namit otetaan vastaan, kunhan ensimmäinen palanen on huolellisesti tarkastettu. Eihän sitä koskaan tiedä, mitä vieras yrittää syöttää ;-) Se yrittää ottaa kontaktia myös nuoriin koiriin ja tyttökoiriin, uroksille murahdetaan tai ollaan mukamas näkemättä. Sen tekisi ihan hirveästi mieli agilityradalle. Kyllä Pompula pääsee tätäkin sitten joskus treenaamaan ja ehkä jopa kisaamaan.