Tänään kisattiin oman vepe-seuran (Lounaiset Lotraajat) päättäjäisissä. Kisat oli tietty leikkimieliset ja liikkeet mukailtuja. Kisa vietiin läpi joukkueissa. Meidän joukkueen nimeksi tuli Tosi Toivot ja siihen kuului minä&Stella (AVO), Jenni&Muru (mölli) sekä Sari&Jeri&Snoopy(VOI). Me oltiin tosi hyviä ja tietty voitettiin muut kolme joukketta ;-)

Stella suoritti kaksi liikettä. Ekana oli esineen vienti ja me otettiin vaikea esine, josta sai eniten pisteitä. Se oli tavallinen selkäreppu. Jenni lähetti, minä vastaanotin ja Sari souti. Jenni pani repun Stellan selkään ja minä kusuin sitä minkä kerkesin. Hienosti tuli eikä huomannut koko reppua. Minä vaan mokasin, kun annoin namin ekaksi ja sitten vasta irrotin repun. Siitä meni -2p.

Toinen liike oli voittajaluokan kahden veneen haku. Stella ei ole ikinä sitä tehnyt, mutta se lähti heti käskystä Sarin veneestä ja tuli meikäläisen veneelle, josta minä osoittelin vedessä lillivää köyttä, että otahan tuo tuosta ja mene rantaan Jennin luo. Metrin kysymysmerkki pään päällä likka teki liikkeen, tosin vähäsen tultiin maalilinjan ohi ja siitä rokotettiin pikkaisen. 

Muru teki hienoa työtä veneestä hypyssä ja me pikasoudussa, jossa oli päästä pissat housuun ylenpalttisesta nauramisesta. Oli se sen verran hassua touhua.

Viimeisessä liikkeessä Snoopy oli päästä minulta rannalla ensin varaslähtöön, mutta sain sen takaisin näppeihini ja taitavasti poika vei ajallaan patukan Sarille veneeseen, josta hän lähetti Jerin edelleen viemään samaista patukkaa Jennille toiseen veneeseen.

Tosi mukava päivä ja ihana ilma!

Pommi oli mukana ja pääsi lopuksi uimaan. Se ui ihan hyvin samassa rannassa muiden urostenkin kanssa, kunhan vaan on patukka/lelu, jota se saa noutaa. Se tuntuu olevan kiinnostunut lajista kuin lajista.
1871260.jpg