Stella kisasi Hiiden Haukkujen maxi-joukkueessa Uudenmaan piirinmestiksissä. Ihan tyytyväinen olin koiraan. Vaihteeksi saatiin tulokset hyllyputken jälkeen. Stellan kulkee aina vaan paremmin, vaikka nyt onkin käsissä pienoinen A:n alastulo-ongelma. Joukkueradalla Stella teki ainoana joukkueestaan tuloksen. 10 saatiin A:n alastulokontaktin puuttumisesta ja sitten tuli yksi kielto.

Yksilöradalla illan viimeisessä startissa oli vähän kiemura rata, jossa heti toinen hyppy alusta piti kiertää ja sen jälkeen oli riskinä kolmannen hypyn ohitus, josta tosi moni otti kiellon tai jopa hyllyn. Me onnistuttin hyvin kierroissa ja kolmaskin hyppy tehtiin. Mutta sitten A:n alastulolta harmittava vitonen. Loppurata taas hyvin ja loppusuoran tokavika este jälleen takaakiertona. Meno tuntui hyvältä koko radan ajan ja ihanne aika alitettiin yli 5 sekunnilla. Maalissa huomasin, että Stella ontuu tosi pahasti vasenta etujalkaa. Kun menin takaisin kassini luo, ratahenkilö sanoi, että Stella oli kiljaissut putkesta ulos tullessaan ja loput radasta (4 hyppyä) tuli kolmella jalalla!!! Ilmankos se tuli loppusuoran odotettua hitaammin, sen verran sentään ehdin tajuta. Me tultiin neljänsiksi ja saatiin kassillinen koiranruokaa sekä Milky Way -patukoita (joita inhoan).

Hieroin kevyesti Stellukan jalkaa ja kotona laitoin heti back on tracin päälle. Kaikki lelut kerättiin pois lattioilta ja sen ei annettu yhtään leikkiä. Saa nähdä onko se kunnossa ensi viikonlopulla, kun olisi seuraavat kisat.

Pommi oli taas mukana ja pääsi hyppämään parit lämmittelyesteet. Sen kanssa voi kulkea ihan hyvin väkijoukossa, kunhan pysyy kaempana muista uroksista. Se on ihastunut bortsunarttuihin, nytkin se olisi väen väkisin halunnut leikkimään yhden bortsunartun kanssa.