Kisattiin Stellan kanssa tänään kahdella radalla, joita molempia tuomaroi ulkomaanelävä. Eka rata )Hansen) oli melkoisen syherö ja ihanneaika niinkin hurja kuin 40 sekunttia. Vain yksi koira alitti tuon ajan, mutta otti 20vp radalta.

Otin Stellan tosi tiukasti nyt A:n alastulolla, koska se on hyppinyt siitä kontaktipintaa yli. Kontaktit oli tänään suht kunnossa, mutta keppien sisäänmeno vasemmalta käsin minusta ihan hyvästä kulmasta ei onnistunut. En osannut edes varmistaa sitä, kun Stella on suoriutunut siitä yleensä moitteetta. Otin kait yhden askeleen liikaa ja Stella veti sisään toiseen väliin. Siitä vitonen. Muita virheitä ei tehtykään - tuomarin mielestä. Puomin alastulosta en kyllä olisi satavarma, se näytti takasilmällä katsottuna vähän oudolta. Valitettavasti keppien uusiminen söi sekuntteja ja meille tuli yliaikaa 5,59. Lopputulos siis 10,59.

Palkintopallille päästiin - oltiin toisella sijalla. Ekan palkinnon vei seurakaveri 0+sekuntti yliaikaa.

Toinen rata oli helpon oloinen, mutta oikeasti täynnä ansoja ja vaaranpaikkoja. Siitä otettiin hylly, kun Stella ampaisi väärässä kohtaa putkelle, jota en osannut varoa. Tyhmä minä.

Huomenna lisää kahden startin verran.