Lämpimän aurinkoisessa säässä kisattiin Liedossa ATT:n uudessa hallissa. Siellä oli ruohomatto, jota aluksi vähän epäröiden ja pelonsekaisesti katselin, että mitenköhän liukas se on. Pohja osoittautui kuitenkin todella hyväksi, sitä oli kevyt juosta ja nappuloilla oli kunnon pito.

Stella jatkoi varmaa tulostasoa emännän toilailuista huolimatta. Tein tosi ruman ohjauksen takakulmassa ja Stella joutui tekemään pitkät kaarrokset kahdessa hypyssä. Siitä huolimatta tulos oli 0vp ja aika -4,72sek. Sillä sijoituimme toiseksi 30 koiran joukosta. Kolmas siirtonollahan se oli, eli siihen loppui hauskuus maxi-2:ssa ja nenut pitää kääntää kohti maxi-3:n ratoja.

On se tosi ihana koira agilityssa. Olemme löytäneet hyvän vireen ja itse olen harjoitellut erilaisia ohjaustemppuja, joita olen alkanut käyttää kisoissa. On ollut hyviä treenejä kesällä, kiitos seuralleni Hiiden Haukuille!

Nyt jäämmekin tauolle, sillä juoksun pitäisi alkaa ihan pikapuoliin. Katsotaan sitten myöhemmin, milloin ja missä teemme ekan startin maxi-3:ssa.

Stellan tokotreeni jää tänään väliin, mutta Pompun kanssa olisi vielä tarkoitus mennä Nummelaan treeneihin. Kun tuo kisakäynti jäi tänään lyhyenlaiseksi, emme päässeet Pommin kanssa hengailemaan kunnolla kisäväen joukossa. Edelleen sama juttu - ihmiset kivoja, mutta muut koirat ei ole välttämättä ok.