Pommi on ollut parisen viikkoa huomiopaitsiossa, kun sillä on ollut pieniä uhmaoireita. Kentällä se ei ole ollut täysillä mukana ja on rähinöinyt muille koirille herkemmin. Tänään päätin näyttää sille närhen munat, jos alkaa rähjäämään.

Aina ei saa, mitä haluaa. Pompula taisi tietää, että emäntä ei siedä nyt kukkoilua. Niinpä en saanut sitä kiinni kunnon rähjäämisestä. Tein ympyrässä olevien koirien ympäri kaksi kertaa ulkokehällä seurauttamisen, kerran sisäpuolella ja kerran pujotellen. Käskyn alla ei rähjää kellekään, vaan seuraa nätisti. Sitten kun ei olla käskyn alla, katsellaan sillä silmällä muita ja olihan ihan pakko pikkaisen murahtaa. Vaan ei tullut sellaista kunnon räkärähinää, kun toisinaan. Jatketaan harjoituksia, tavoitteena on täysin muihin reagoimaton koira.

Itse vedin ALO/AVO ryhmän treenin, joten Pompulan treenit jäi vain 10minuutin pituisiksi. Stellukka sai täyden tunnin treenin VOI/EVL-ryhmässä. Edelleen ongelmia luoksetulon seisomaan jäämisessä ja kaukokäskyissä. Sitä vastoin kokeilin pitkän tauon jälkeen valotolpan kiertämistä ja siitä seisauttamista. Se meni hyvin.