Aloin eilen laskemaan Stellan juoksuväliä ja totesin, että tänä viikonloppuna tulee 4kk täyteen edellisen alkamisesta. Siispä kiireen vilkkaan varaamaan aikaa. Sainkin sellaisen heti seuraavalle päivälle.

Tänään sitten Stella steriloitiin siinä kahden paikkeilla. Se on edelleen vähän tokkurainen ja selkeästi kipeä. Odottelen vielä vähän ja tarjoan sille ruokaa ja annan kipulääkkeen. Se pidetään nyt täysin erillään muista koirista, ettei käy mitään haavereita. Treenauksessa tulee taukoa. Tokoa voidaan harjoitella ehkä viikon päästä, ainakin joitakin rauhallisimpia liikkeitä. Agilitya vasta sitten, kun tikit on kahden viikon päästä poistettu. Tästä ilosta seuraa sitten 28 päivän karanteeni, plus jokunen päivä lisää (ehkä) kipulääkityksestä. Mutta sitten ei meitä pidä enää mikään poissa kisoista Cool

Pompula on ollut viime aikoina vähän outo. Sillä on koko aika ollut nuo uhmakaudet normaalia aikaisemmin. Oiskohan nyt sitte vuorossa se 2,5v uhma. Ei se sinänsä uhmaa, mutta esim. tokoillessa se on normaalia enemmän kiinnostunut kentän hajuista ja normaalia vähemmän minusta ja yhdessä tekemisestä. Ei se yhdessä tekemien muutenkaan ole ollut sen juttu. Minusta tuntuu, että se tekee asioita itselleen - ei minulle. Siitä on kyllä tosi hauskaa tehdä jotain, aika itsekeskeinen koira. Pitääpä vähä opiskella, että miten saan sen tekemään minulle/minun vuoksi asioita. Stellalla se nosteli eilen illalla kerran huulia - sillai keveästi - se yleensä tarkoittaa, että herralla on menossa huono kausi. Voi kun kevät jo tulisi ja pääsisi sen kanssa jäljelle.

Midi täytti 14 vuotta 20.2. Se mennä viilettää kuin viimeistä päivää, saa pentuhepuleita eikä muutenkaan käyttäydy ikänsä mukaisella tavalla. Äsken manasin, että johan on perhana, kun olisi ostettava 14v koiralle sitruunapanta - se, kun on alkanut haukkua räksyttämällä. Inhoan räksyttäviä koiria.

Honey on normaali itsensä - ADHD Kieli ulkona