Stella ei ollut kuin vuorokauden kipeänä. Nyt näkyy olevan jo täysin mahdotonta pitää sen tassuja maan tuntumassa. Rankka kaksiviikoinen tulossa.

Kipulääkitys lopetettiin samantien. Jos koira pystyy riekkumaan silmät loistaen, ei sillä ole kipuja. Parempi vaan, että vähän sattuisi, jos sitten hillitsisi menohaluja.

Treenasin viikonlopulla useamman kerran Pompulan kanssa tokoa sekä sisällä että pihalla. Seuraaminenkin menee hyvin, jos nami on kädessä eli saatavilla. Jos namia ei ole, tahtoo kontakti laskea.

Luoksetulo on taas hyvä, tässä välissä se pääsi unohtumaan, kun treenasin edestä sivulle tuloa. Ihan hyvä muistutus, ettei parane hingata vaan yhtä juttua. Kaikkia taitoja pitää ylläpitää.

Noutoa kokeiltiin pari kertaa. Siinä Pompula tuppaa unohtamaan juuri kun on ottamaisillaan kapulan, että ottaisi sen heti ja palaisi samantien takaisin. On ihan pakko kurkata, että mitä on tapahtumassa ympärillä. Taitaa vaan kaverilla olla kevättä rinnassa, kun kentällä on nyt vaikeuksia keskittyä työhön.