Pommi oli tänään kaksituntisen verran eläinlääkärillä tutkittavana ja röntgenkuvauksissa.

Ennen röntgeniä tutkittiin polvet, jotka olivat moitteettomat. Tulos 0/0. Sitten katsottiin kyynärät, jotka näyttivät niinikään hyviltä. Nämä lähetetään Kennelliittoon lausuntoa varten. Lonkista piti ottaa kolmet kuvat, kun ei saatu koiran lantiota suoraan. Syynä oli se, että sillä ei ole symmetristä lantiota, vaan hivenen kiero lantio. Niinpä Kennelliittoon lähtee kaksi kuvista. Lääkärin mukaan hyvät lonkat, mutta ei välttämättä parasta A:ta. Jään innolla odottamaan, mikä on SKL:n lausunto.

Lisäksi kuvattiin selkärankaa kahden kuvan matkalta peräpäästä lähtien. Häntämutkaa ei ole, se tuli nyt ihan selväksi. Valitettavasti viimeinen nikama ennen häntää ei ole täysi normaali. Ei ole varmuutta, miten se vaikuttaa koiraan - jos vaikuttaa. Mutta jos se alkaa vaivaamaan, todennäköisesti se näkyy hyppyhaluttomuutena ja takapään aristeluna liikkeessä. Aloitamme kuitenkin agiliidot ja tottiksessa hyppytreenit. Seuraan koiraa silmä tarkkana, että oireileeko se vai ei.

Silmät tutkitutan kesällä, tällä kertaa en saanut niitä. Ja sen viimeisen pätkän rangasta kuvautan sittenkin varmuuden vuoksi.

 Taas se teki saman tempun kuin viimeksi rokotuksessa. Se heittäyti maahan selälleen, kun eläinlääkäri kuunteli sen sydämen. No onhan se parempi, kuin että alkaisi isottelemaan. Unilääke tuli persuksiin ja sen piikityksen ajan pidin sen seisomassa. Ei värähtänyt pojalla karvakaan piston aikana.