Stella pääsi eilen kisaamaan steriloinnista seuranneen tauon päättyessä. Ahnehdin liikaa, kun ilmoittauduin kaikkiin kolmeen starttiin. Stella ei ole kuukauteen ollut kertaakaan edes treeneissä ja sen kunto ei ole palautunut kaiketi ihan normaaliksi.

Ensimmäisenä olleesta hyppyradasta otimme hyllyn. Stellan, niin kuin niin monen muunkin, kohtaloksi koitui pituuseste, jonka jälkeen täytyi kääntyä takaisin tulosuuntaan. Usea koira hyppäsi sen sivusta läpi. Meidan moka oli se, etta en muistanut, ettei Stellan kanssa saa ikina pysahtya. ...pahus sain nappiksesta skandinaavisuuden pois, no kirjoitetaan sitten ilman skandeja..

Toisella radalla surkea tulos, mutta ei hyllya. Seuraava virheeni oli, ettei saa leikata liian tiukassa paikassa Stellan takaa. Sahlattiin kepeilla koko radan edesta. Myos myohemin yhdella hyppyparilla olin menossa seuraavalle varmistamatta, etta edellinen on suoritettu.

Kolmannella Stellalta loppui puhti. Kepeilta ulostulo ennen loppua enka mielestani ollut merkannut seuraavaa sivussa olevaa putkea. Koira taitaa olla ajatusten lukija tai mina en tiedosta omia signaalejani. Kunnon sahlaysta jalleen kepeilla ja hieman edempana, joten ohjasin tahallani koiran vaarin ja otin hyllyn.

Saldoksi 2 suklaamunaa hyllyista ja yksi surkea tulos keppisahlayksesta. Positiivista, ettei Stella rajahtanyt kasiin, kuten voisi luulla tauon jalkeen. Ylihuomenna taas yritetaan, talla kertaa Liedossa.