Vai pitäisikö sanoa "ei kuulumisia"? Nimittäin en ole ehtinyt puuhastella pahemmin koirien kanssa. Lomakin loppui kolmisen viikkoa sitten ja haikaillen odotan ensi kesää. Talon alapuolen nurtsia rumentanut kälyn puukasa on pitänyt meidät työn touhussa. Se alkaa olla aika vähissä, joten toiveita on saada nurmikkoalue kokonaisuudessaan kuntoon ensi kevääseen mennessä. Siis kun ensin puut sahataan klapeiksi, korjataan moskat pois alueelta, tasataan maa ja istutetaan nurmikko. Jotta hommat ei siihen lopu, vallattiin anopilta lisää maata ja ehdimme istuttaa jo 80 ensimmäistä marja-aronian tainta uudelle tulevalla tontin rajalle. Sitten pitää kaivaa nykyinen korallikanukka-aita (usea kymmenen metriä) pois keskeltä aluetta. Lopputuloksena on ihana vapaa nurmikenttä, johon saan täysimittaisen tokokehän ja paljon enemmänkin. On sitten paikka missä harjoitella, kun ei ole paksua lumivaippaa.

Aloitimme viime viikolla juoksuohjelman, jossa tavoitteena on viikon 6 lopussa juosta 6km  ja viikon 11 lopussa 10km lenkki. Nyt on menossa toinen viikko. Sekä mieheni että poikani aloittivat juoksuharjoitukset samanaikaisesti. Josko tästä kunto alkaisi nousta ja toivon mukaan myös elopaino pienenisi muutaman kilon. Saisi agilityynkin enemmän pontta, kun jaksaa juosta keveämmin.

Stellan kanssa oltiin Rengon jälkeen Maskussa vepekokeessa. Jälleen täydet muista paitsi viennistä. Kahdessa liikkeessä se jopa ylitti itsensä eli haki maalitolppien väliin, vaikka oli ajautunut erittäin paljon sivuun linjasta - uskomatonta! Vienti meni nollille, kun sain sen uimaan vain puoleen väliin asti. En tiedä, mikä nyt oli vikana. Näin heti alussa sen olemuksesta, että vaikeuksia tulee, vaikka se muka tarkkaavaisesti seurasi veneen menoa 30m poijulle. Lähtö pelastusliivin kanssa uimaan oli hyvä, mutta sitten alkoivat ongelmat. Siltä koiralta puuttuu nöyryys totaalisesti.

Pommin kanssa ollaan toistaiseksi oltu tauolla jäljeltä. Olen pikkaisen treenannnut tokon/tottiksen sivulla kääntymistä  eli takamuksen oikeanlaatuista käyttöä käännöksissä. Myös kaukkareita ollaan treenattu. Eli tekniikkaa.

Nyt sunnuntaina mennään Stellan kanssa Lägin agi-kisoihin ja seuraava viikonloppu meneekin oman seuran PM-agilitykisoissa työssä ja kisaamassa.