Oma agilityseura, Hiiden Haukut, on Uudenmaan piirin alueella toimiva seura ja sillä oli tänä vuonna PM-kisojen järjestelyvuoro. Kisat meni hyvin, vaikka tänään oli oikeaa monsuunisadettakin tarjolla. Onneksi aurinko paistoi suurimman osan aikaa, tosin kuumuutta siinä paisteessa oli hitunen liikaa.

En itse voi kisata henk.kohtaisesta pm:stä, kun asun varsinais-suomen piirissä, mutta joukkueeseen sain osallistua. Meiltä oli kaksi joukkuetta ja toinen niistä koostui pelkistä ausseista. Me olimme toooosi hyviä, sillä tulimme toiseksi. Vain kaksi joukkuetta yhdeksästä sai tuloksen. Käskytin Stellaa joukkueradalla niin, että kurkkuun sattui radan päätyttyä. Kyllä kannatti.

Yksilöiden agikisassa otimme hyllyn, kun Stella ponkaisi keinulta putken väärään päähän. Hyppäriltä tuli kielto ja korjauksen seurauksena pari sekunttia aikasakkoa, tulos 7 ja risat. Ongelmana näyttäisi nyt olevan kepeille tulo. Se on sen unohtanut, ottaa kieltoja tai menee toiseen väliin. Pitää muistuttaa asiasta ensi treeneissä.

Viikonlopusta jäi kiva fiilis, ihan erilainen kuin viikko sitten. Tällä kertaa yritin mennä radat vain este kerrallaan, mutta en tajua mikä kisapiru istahtaa olkapäälle, kun tuomarin pillistä soi lähtölupa. Sitä ei millään malta edetä varmistaen ja keskittyen. Stellaa täytyy käskyttää älyttömän tiukasti, muuten se alkaa sikailemaan radalla. Tänään "possu" pysyi piilossa.