Tänään kisattiin Stellan kanssa Liedossa agilitya maksi-kolmosissa. Tuloksena virheetön rata agility-radalla ja 7. sija 43 koiran joukossa.

Ekana oli hyppyrata, josta tuli hylly radan loppupuolella. Ohjaukseni oli myöhässä ja Stella pääsi ohittamaan yhden esteen ja syöksymään takana olevaan putkeen. Muurin palaset lentelivät alkutaipaleella, taisin kääntää omaa kroppaani sekunnin osan liian aikaisin seuraavaan esteeseen ja Stella kaiketi alkoi kääntymään jo muurin päällä. Tuo koira ei sitten anna yhtään virhettäni anteeksi.

Agiradalla tehtiin tarkempaa työtä. Puomi mentiin kaksi kertaa ja A-este kerran. Parasta oli, ettei tullut yhtään kontaktivirhettä. Tosin noiden varmistamisessa paloi myös aikaa. Olihan silläkin radalla pari jännää paikkaa, mutta päästiin virheittä maaliin mielestäni kohtuu ajallakin.

Treeneissä aion opetella äänettömän ohjaustavan Stellan kanssa. Se toimii ilman sanallisia käskyjä huomattavasti paremmin eikä varmaan pienin syy ole se, että itse olen skarpimpi ja eläydyn ohjaukseen paremmin. Saa nähdä, koska meillä on eka äänetön kisastartti.