Kesä tuli ja meni. Treenasin Stellan kanssa maanantaisin agilitya, tiistaisin paimentamista, torstaisin vepeä ja osan kesää sunnuntaisin tokoa. Pommin kanssa tiistaisin paimennusta. Itse vedin keskiviikkoisin vepetreenejä Munkkiniemessä - siihen asti kunnes sinilevä valtasi alueen. Ei ollut vapaa-ajan ongelmia.

Vepessä Stella sai kaksi ykköstä voittajaluokassa, mutta vieraissa paikoissa ei toimi edelleenkään kunnolla. Kolmas ykköstulos ja valioituminen jää siis ensi kesään. Tosin meillä on yksi koe vielä, mutta pitkän treenitauon jälkeen en odota minkäänlaista tulosta siitä.

Agilityssa ei olla kisattu kuin kerran, mutta tokossa korkattiin EVL. Siitä korkkauksesta tuli ainoa tulos (III), muuten ollaan tehty aika tuloksetonta tokoa. Onneksi olen nyt tottunut EVL:ään ja homma alkaa tuntua kivalta. Eiköhän se ala tuntua Stellastakin kohta kivalta, kun emäntä ei enää panikoi kehässä.

Talvikausi alkaa kohta ja silloin on treenausta säännöllisesti vain tokossa ja paimentamisessa. Kisata aion sekä agilityssa että tokossa. Pakko alkaa ottaa omaa aikaa eikä koko ajan juosta pää kolmantena jalkana.