Vilkas vuosi on takana. Aussien JTO-päivitys on pitänyt minutkin kiireisenä, vaikka olinkin siinä vain se "organisoija" ja stilisoija. Onneksi se projekti on minun osaltani päätöksessä.

Tein loppuvuodesta päätöksen, että vuonna 2013 en ota yhtään vastuutehtävää itselleni. Ainoa, jonka olin jo luvannut, oli oman seuran tokon ilmoittautumisrumban hoitaminen. Se oli onneksi jo tammikuussa. Oman seuran tokoissa toimin liikkurina tänä vuonna, mutta yhdessäkään toko/vepekokeessa en ole koetoimitsija. Pakko hengähtää välillä.

Sain pojaltani Nikolta syntymäpäivälahjaksi uudet kotisivut Wordpressillä. Kiitos Niko! Nyt kun vielä saisi tekstit päivitetyiksi ja sitten voisi perehtyä WordPressin saloihin paremmin.

Koerintamalla sinnittelen Stellan TOKOn EVL:n ykköstulosten kanssa, ne kun lipuu aina ohi. Vepestäkin puuttuisi vielä se viimeinen ykkönen. Vielä olisi ainakin kaksi kautta koiralla aikaa saada projektit päätökseen. Meillä nämä asiat otetaankin pitkän kaavan kautta.

Jaden kanssa aloitettiin tokoura maaliskuun alussa ykköstuloksella. Se on niin keskeneräinen vielä, että ei parane hötkyillä. Antaa koiran kasvaa ja kehittyä henkisesti. Niinpä mennään rauhassa luokkia ylös koulutustunnukseen asti kunnes näyttää siltä, että pentu/kakara-aika on vihdoinkin ohi.