Viikko on mennyt talven polttopuita sirkkelöidessä. Töiden jälkeen nopeasti murkinaa suuhun ja sitten sirkkelin vierelle. Eipä ole paljoa ehtinyt koirien kanssa puuhata. Univelkaakin jo alkaa olla.

Stellan kanssa käytiin torstaina Maskussa treenaamassa. Ihan hullun hommaahan se on. Lähteä Vallilasta (Hki), ajaa kotiin Somerniemelle ja sitten yli tunnin matka vielä treenipaikalle. Eilen tein pikku mutkan ja otin Tanjan ja Hampin mukaan Forssasta treenivierailulle. Eli tuli lähdettyä vähän vaille kolme töistä ja paluu kotiin puoli yksitoista illalla. Siihen päälle pakolliset iltatoimet. Aamulla taas pirtsakkana puoli kuusi ylös. 

No treenit meni loistavasti sekä Stellalta että Hampilta. Otettiin molemmat avoimen luokan liikkeistä veneen noudot (2 kpl) ja hukkuvan pelastaminen. Molemmille taisivat olla kutakuinkin ekat kerrat.

Stellalla oli kahden veneen viennissä hetken kysymysmerkki pään päällä, mutta tajusi kuitenkin, että se kakkosvene viedään rantaan, vaikka mami jää ykkösveneessä 50 metriin odottelemaan. Samoin hukkuvan pelastaminen oli hankalaa, kun siinä mami taas jäi 50metriin ja piti se tajuton kaveri hinata ypöyksin rantaan. Siinä piti hieman enemmän auttaa koiraa, että suunta selvisi. Mutta hyvällä mallilla on hauva. Nyt vaan jännätään tiistaihin asti, josko massussa kasvaa pikkukoiria. Jos näin onnellisesti on, oli nämä hyppyä vaativat treenit sitten viimeiset Stellalle. Vientiä ja sen sellaista voidaan kyllä pidemmälle asti treenata. Ja jos ei ole onni käynyt, sitten vaan katsomaan kisakalenteria ja kokeilemaan onnea avoimessa.

Viikonlopulla olisi tarkoitus Pommilla ajattaa jälkeä ja kokeilla pitkästä aikaa esineruutua. Kerron sitten miten se sujui.