Stellan kanssa startattiin maxi-3ssa 2 kertaa Hyvinkäällä.

Agilityradalla tein itse pari virhettä, mutta ne eivät sekoittaneet pahasti Stellaa. Sitä vastoin puomin alastulolta Stella ponkaisi liian aikaisin alas - minun olisi pitänyt malttaa mieleni ja olla rynnimättä seuraavalle esteelle. Normaalisti Stella tee puomilla virhettä, vaan A:n alastulossa. Muutoin kelpo rata. Tulos 5vp ja aika -5,35. Sillä oltiin yli 80 koiran startissa sijalla 33.

Hyppyradalla mokasin putken jälkeisen hypyn. Juoksin liian kauas esteestä niin, että Stella ohjautui hypyn ohi. Siitä siis kielto ja aikaa paloi korjauksessa. Sitten mokasin toisenkin kerran... Kepeille vienti oli haastavasta kulmasta ja totesin, että meikäläisen täytyy kulkea vasenta puolta jatkon takia. Stella ponkaisi hyvin ekaan eli oikeaan väliin, mutta kun minä tuppisuuna en saanut mitään sanotuksi, se kääntyi katsomaan ihmeissään ja astui kepeiltä ulos. Voi räkä! Taas korjattiin ja loppumatka meni ok. Tulos 10vp ja aikavirhettä päälle 4,02. Sillä oltiin yli 80 koiran startissa sijalla 55.

Eli kaksi starttia ja kaksi tulosta; yes ei hyllyjä Hymy Radat ei hyviä, mutta siedettäviä.  Kunhan Stella ja minä totutaan noihin kolmosen ratoihin, pitää yrittää saada lisää vauhtia. Nyt ei voi vedättää, koska se kostautuu heti. Haetaan ekaksi varmuutta.