Pompulalla taitaa olla se vihoviimeinen uhmaikä eli 2,5vuotta. Sen korvat on vähän niin kuin kateissa eli ei tahdo kuulla niin tarkasti mitä sanotaan. Pitää joskus kaksi kertaa antaa esim. sohvalta alas käsky. Metsässä kanssa haistelee omiaan eikä keskity esineruutuun, missä yleensä ollaan oltu erittäin tarkkoja. Luoksetulollakaan ei ole just nyt niin kiire - mikä muuten näkyi jo MH:ssa.

Kaiken huippu oli se, että se olisi halunnut tulla nukkumaan meidän makkariin. Ei muuten onnistu! Paitsi että isäntä oli sen päästänyt oleskelutilan puolelta makuutiloihin maanantaina, kun minä olin työmatkalla ja yötä pois. Oli Pompula mukamas itkenyt ja tassutellut ympäriinsä. ja sitten ollut niiiin onnellinen, kun sain nukkua siellä makuuhuonen lattialla. Osaan kuvitella sen ilmeen.  Siinä sitten meni kaksi yötä, että tein Pommille selväksi että se ei nuku meidän kanssa. Tokana yönä ei tarvinnut kuin kaksi kertaa hihkaista "Pommi nukkumaan" sieltä oman peiton alta. Onneksi vielä kiltisti taipuu meidän tahtoon eli on varsin helppo yksilö. Tai sitten vaan ollaan osattu olla tarpeeksi musta-valkoisia.

Stella on alkanut heittää kesäturkkia pois. Juuri kun sen vuoden ainoa näyttely on tulossa. Että voikin olla huono tuuri. No eipä ole eka kerta, kun vien bikinipukuisen tyttelin Turun näyttelyyn.

Tokoonkin on tullut Stella ilmoitettua. Voi saasta! Pitää harjoitella nyt kunnolla ja alkaa vaatia siltä täydellistä  kuuliaisuutta myös kehässä, vaikka minua jännittäisi.